Identietie van de ondernemer:
Klein Uniek.
Joanne Jansen van Ginkel
Oranjestraat 36
3921 BC Elst Utrecht.
06-11785025
kleinuniek@outlook.com
KVK-Nummer: 76467066
BTW-Nummer: NL003087294B77

Klachten melden;
Het kan altijd voorkomen dat iets niet helemaal gaat zoals gepland. wij raden u aan om een klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar kleinuniek@outlook.com.

Levertijd en verzendkosten;
Wij doen zorgvuldig ons best om bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen die op werkdagen voor 13.45 besteld zijn, en voorradig zijn proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.
Het lukt ons echter niet altijd deze afspraak na te komen. Producten die niet voorradig zijn maar nog moeten gemaakt worden, bijvoorbeeld wanneer u een stof kiest uit beschikbare stoffen dan hebben wij een levertijd van 14 dagen. Mocht dit door welke reden dan ook niet lukken dan stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Ondanks ons streven blijven en zijn wij afhankelijk van de planning van Post NL. Helaas kan het daarom voorkomen dat pakketjes soms later bezorgd worden.

verzendkosten:
Pakketpost 6.75, Altijd te volgen met een track en trace code.

Garantie;
Bij aankoop van onze producten heeft u het recht de aankopen terug te sturen, binnen een termijn van 14 dagen. De eventuele verzendkosten zijn voor u als koper. De 14 dagen termijn gaat in wanneer de aankopen bij u binnen zijn. (wij verzenden altijd met track en trace code)
Dit is niet van toepassing op de speciaal aangevraagde items, en op speciaal aangevraagde maten. Gepersonaliseerde producten kunnen ook niet retour gestuurd worden.

Was garantie;
Stoffen worden bij klein Uniek altijd voor gewassen voordat er mee gewerkt word. Dit om krimpen van de producten te voorkomen.
kledingstukken kunnen op maximaal 40 graden gewassen worden.Stoffen worden voorgewassen met Neutral.

Cadeaubonnen.
Cadeau bonnen zijn in te leveren bij klein uniek. Ze zijn onbeperkt geldig. Cadeau bonnen kunnen niet verzilverd worden op Sale artikelen.

werkwijze;
Op de cadeau bon staat een unieke handgeschreven code met paraaf van Joanne van Klein Uniek. Met deze unieke code word het bedrag om gezet in de betaalpagina. Mocht de code om welke reden dan ook niet werken stuur dan even een mailtje naar klein uniek voordat u afrekent. ook kunt u bellen naar klein uniek. De contact gegevens staan in de contact pagina.

Ook klein uniek is in het bezit van de uitgegeven unieke code’s op deze manier kan er niet gerommeld worden met codes. Op deze manier weten wij altijd welke Codes er uitgegeven zijn.

Siliconen kralen producten:
Klein uniek kan niet aansprakelijk gesteld worden voor foutief gebruik maken van de items.
Zo kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden wanneer de producten na een intensief gebruik los gaan. Het is uw verantwoordelijkheid het product meerdere malen te controleren op loszittende onderdelen of de stevigheid van de producten, vooral naar intensief speelgedrag