BodyCasting, een 3d kunstwerk van lichaamsdeel!!

Bodycasting het vereeuwigen van een lichaamsdeel naar keuze!!

Bodycasting wat is het nou eigenlijk!!
Een beeldje van jezelf, van je eigen gezin of geliefde. (kunstwerk) Alles is bijna mogelijk. Eigen lijk maken we een 3d beeldje van een lichaamsdeel naar keuze. misschien wel meer lichaamsdelen wanneer er gekozen word om het met meer mensen te maken!

Een beeld dat tastbaar is, dat met de jaren steeds meer emotionele waarde kan krijgen!!

Er komen verschillen emoties kijken bij het maken van het beeldje. Misschien wel blijdschap dat er een tastbare herinnering gemaakt word van jouw gezin, of jouw dierbaren. misschien wil je wel een beeldje maken van je kindje dat met een bepaalde aandoening geboren is waarbij de artsen een levensverwachting hebben gegeven. Waarbij je toch nog iets van een dierbare herinnering wil hebben. Er kan dan verdriet ontstaan. Het zien van de dierbare herinnering die is ontstaan. waarbij misschien ook nog wel gedacht word aan het afscheid nemen die misschien wel sneller komt dan dat hij zou willen. De tastbare herinnering heeft dan al een beladen gevoel een waarde die misschien door de jaren heen al veel meer word.

bodycasting is: het maken van een beeld op maat. een uniek kunstwerk van een bijzonder of emotioneel moment. Je bent zwanger en je wild die kleine voetjes vereeuwigen of die leuke handjes. maar misschien ben je zelf of dierbare wel ziek en wil je nog een beeldje maken van de banden tussen jou en je dierbare. Een herinnering voor de mensen die er naar kijken. in al deze gevallen is het maken van een bodycasting een uniek moment een herinnering die voor eeuwig in het tastbare is.

Hoe gaan we te werk
We maken een mal dit doen we met een speciaal soort poeder. de mal moet even indrogen met een handje, voetje of meerdere lichaamsdelen wanneer je voor meer mensen kiest. De lichaamdelen gaan in de bak waar het speciale poeder ook in zit.

het maken van de mal

na dat de mal is ingedroogd zal de roze vloeistof steeds meer wit kleuren. We gaan het dan gieten met een speciaal soort gips. dit droogt weer in en dan zal de nabewerking ingang gezet worden!!
Je kun kiezen uit 3 verschillende kleuren
1. goudkleurig.
2. Bronskleurig.
3. Zilverklering.

Op onze socials instagram –> kleinuniek. bodycasting hebben we op onze feed veel voorbeelden staan.
Ook op de pagina kleinuniek.babykleding hebben we een hoogtepunt staan met de voorbeelden van de bodycatsing.

wil je meer weten over de bodycasting volg ons dan op onze socials. Maar heb je een vraag u mag ons ook altijd mailen naar info@kleinuniek.nl of bellen via onze contact gegevens die hier op de site vermeld staan.

Afspraken maken kan op korter termijn!.

met vriendelijke groet, Joanne

Share

You Might Also Like