Over ons. (Het gezicht achter Klein Uniek)

Het gezicht achter Klein Uniek.

Mijn naam is Joanne Jansen van Ginkel. Ik ben 26 jaar 03-05-1993.  En moeder van 3 kindjes. 2 Dochters en 1 zoontje.  1 dochter van 5 jaar (16-05-2014) 1 dochter van 3 jaar (29-04-2017) en een zoontje van momenteel 1jaar (10-01-2019)

Tijdens de zwangerschap en de eerste maanden van het moederschap ontdekte ik het maken van kleding. Na het zien van een jurkje in de winkel die ik veel te duur vond. Kriebelde het want ik wilde toch echt graag dat ene jurkje hebben voor mijn dochter.

Wat is het dan handig dat je een moeder hebt die gediplomeerd coupeuse lerares is en mij de kneepjes van het vak kon leren. Dit allemaal gebeurde zo 6 jaar geleden.

Wat wilde ik graag dat ene jurkje hebben. Ennnn.. 😀 het is gelukt…

Het jurkje was er. En wat was ik trots.

Dit heeft mij een nieuwe hobby gegeven. Na een werk switch gemaakt te hebben, hebben we besloten om kleding te maken met een dankbaar en eervol doel. Het maken van Prematuren en Dysmaturen kleding. Want deze kindjes verdienen ook leuke kleding mooie printjes en goed passende en zittende kleding. zo is klein uniek ontstaan.

Langzaam aan zijn we gaan uitbreiden naar ook accessoires om zo een totaal pakket te kunnen leveren aan mensen. Zo ontstonden de kraamcadeautjes.  De bijt ringen en accessoires BPA vrij en vriendelijk voor kinderen. Met zorg kijken wij naar onze producten en houden rekening met de gestelde eisen voor onze kwetsbare kinderen.

Later ontstonden ook de maatje 62/68 erbij. Waarmee we momenteel nog hard aan het ontwikkelen zijn. En natuurlijk de vraag van de klanten. Zo maken we graag items naar de hand van uw wensen.

Wat klein uniek ook uniek maakt is;
Wij er voor gekozen hebben geen massaproductie te  maken. Zo blijven wij ons motto uniek hanteren en is de voorraad dus beperkt. Wat natuurlijk het handmade kleding zo mooi en leuk maakt. Ook hebben we scherpe prijzen nog wel een leuk voordeeltje natuurlijk.

Jullie wensen en interesse maakt het zo leuk om te werken aan Klein Uniek.

Share

You Might Also Like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *