een bijzonder 2020 en de weg naar 2021

2020 was een bijzonder jaar. Een jaar waarin wij een volledig boekjaar hebben met klein uniek. Maar ook een jaar waarin de markten en evenementen ineens werden geschrapt. Een jaar waarin de webshop en social media ineens de hoofdmood werden. En dat was echt even omschakelen.

maar niets is minder waar. Daar mogen wij jullie volgers echt meer dan voor bedanken. Alle mensen die vertrouwen hebben gehad in ons. Alle mensen die onze adviezen hebben aangenomen maar ook de mensen die wisten dat het allemaal goed kwam wanneer de gaos van Post NL ontstond.

ik wil jullie allemaal hier meer dan voor bedanken. Wat zijn wij trots geworden op klein uniek. Op wie we zijn, en welke ontwikkeling we hebben mogen door maken en nog doormaken. Alle kansen die we gekregen hebben.

nu het jaar 2021. Wat gaat het ons brengen.

Hopelijk weer terug naar het normaal. Hopelijk weer terug naar de evenementen en de markten. Hopelijk naar nog meer bestellingen en leuke ideetjes, maar boven al wens ik u en uw familie veel gezondheid toe. Dat de donkere periodes weer licht worden en dat we weer met een familie samen kunnen zijn.

bovenal allemaal kunnen genieten van kleine wondertjes om ons heen.

Of je nou papa of mama bent of opa oma tante of oom. broer of zus. niets maakt uit maar al die kleine wondertjes zijn allemaal stuk voor stuk uniek.

en dat is wat klein uniek uitstraalt en nodig heeft. Veel van deze unieke kindjes.

Wanneer er weer evenementen mogen dan zullen wij dit later op de pagina delen met agenda. voor nu is dit nog te onbekend.

wel hebben we een vraag aan jullie….

Wat zouden jullie graag nog willen zien bij klein uniek?

Laat het ons weten.

Liefs joanne team klein uniek

Share

You Might Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *