Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best om bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen die op werkdagen voor 13.30 besteld zijn, en voorradig zijn (dus online op de website, zonder vermelding nabestelling) proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.
Het lukt ons echter niet altijd deze afspraak na te komen. Producten die niet voorradig zijn maar nog moeten gemaakt worden, bijvoorbeeld wanneer u via onze social media besteld. zal de levertijd maximaal 14dagen zijn.

Mochten en producten op nabestelling besteld worden krijgt u altijd een bevestiging mail met onze afspraken. en houden wij u op de hoogte over uw bestelling.

Ondanks ons streven blijven en zijn wij afhankelijk van de planning van Post NL. Helaas kan het daarom voorkomen dat pakketjes soms later bezorgd worden.

verzendkosten:

Wij hebben verschillende opties online staan:
Afhalen: U kunt producten bij ons op afspraak afhalen aan de Oranjestraat 36 in Elst. Hier over kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Vast tarief: het vast tarief is 6,50 verzendkosten. dit is het standaard verzendkosten en word u product verstuurd met een track en trace code. Deze pakketen proberen wij voor veel mogelijk te versturen met brievenbus post. Hiervoor hoeft u dan dus niet thuis te zijn. dit pakket word altijd verstuurd met een track en trace code. Mocht het pakketje om welke reden door Post NL kwijt raken wanneer wij het met deze optie hebben verstuurd kunnen wij hier helaas niets aan doen. En kan er geen onderzoek gestart worden waar het pakketje zich bevind.

vast tarief+ verzekering: Dit houd in dat wij uw pakket versturen voor het vast tarief 6,75 (postNL tarief) plus €1,95 verzenkosten hiermee komen de verzend kosten op €8,70 mocht het pakketje om welke reden dan ook kwijt raken door post NL Of welke reden dan ook dan is het pakketje verzekerd voor een bedrag van €500 euro. mocht het pakketje dan zoek raken of iets mee gebeurd zijn kan Post NL een onderzoek starten.

Momenteel heeft POST-NL een drukte, wat er erg voor zorgt dat pakketten niet de volgende dag binnen zijn.