Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best om bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen die op werkdagen voor 13.45 besteld zijn, en voorradig zijn proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.
Het lukt ons echter niet altijd deze afspraak na te komen. Producten die niet voorradig zijn maar nog moeten gemaakt worden, bijvoorbeeld wanneer u een stof kiest uit beschikbare stoffen dan hebben wij een levertijd van 14 dagen. Mocht dit door welke reden dan ook niet lukken dan stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Ondanks ons streven blijven en zijn wij afhankelijk van de planning van Post NL. Helaas kan het daarom voorkomen dat pakketjes soms later bezorgd worden.

verzendkosten:
Brievenpost 4.50, word altijd verzonden met track en trace code.

Pakketpost zullen de grote pakketen zijn. Dit staat niet op onze website omdat we veelal brievenbus post hebben. Mocht jouw pakket nu anders zijn. Dan nemen wij contact met unop om het resterende bedrag nog naar ons over te maken. Door middel van een tikkie of zelf over maken. Pas wanneer het volledige bedrag bij ons binnen is zullen wij het pakket naar u toesturen.