Wat meer over mij!

Ik zelf als baby’tje in de couveuse.

3 mei 1993… onze geboorte dag. En ik zeg “onze” omdat ik de jongste ben van een 3-ling.

Samen met mijn 2 broers… ben ik geboren op 3 mei 1993… gepland. Mijn moeder lag al 4.5 maand in het ziekenhuis omdat er allerlei dingetjes waren waardoor het belangrijk was dat ze rust hield en goed in de gaten gehouden werd. Want ja 3 in de buik is niet niets.

Er is een heel traject aan vooraf gegaan. Mijn moeder kom namelijk niet op de natuurlijke manier kindjes krijgen dus hebben zij voor de medische wereld gekozen. Natuurlijk heel fijn dat dat er ook al was. Al heeft het een hele lange weg gekost.

Wij zijn 6 weken tevroeg geboren. Dit was oke, dat wij het laatste stukje verder ontwikkelen in de couveuse met medische handen.

Mijn moeder maakte voor ons ook al kleding want zij was coupeuse dus het is me met de pap lepel in gegoten. Juist omdat ik zelf ook zo klein was vind ik het heel bijzonder dat ik voor deze doelgroep nu zelf kleding maak.

Wil je nu nog meer weten over mij?
Op onze instagram en facebook plaatsen we regelmatig berichten over ons zelf en de reis naar klein uniek .

Ik ben zelf inmiddels moeder van 3 kindjes. De oudste geboren in 2014, de middelste geboren in 2017 en de jongste geboren in 2019.
Wij hebben geen prematuur geboren kindjes, maar we hadden wel kleine kindjes en kindjes die de medische handen nodig hadden waardoor praktische en handige kleding heel belangrijk was!

of wil je een kijkje achter de schermen hoe we het maken, of hoe het van stof naar een kleding item gaat Volg ons dan op instagram!

Hier nog een mooie foto van ons 3tjes.
Share

You Might Also Like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *